• LEÁRAZÁS!
 Fekete bőr tornacipő arany díszítéssel, fekete DAKA 8000 talpon

Fekete bőr tornacipő arany díszítéssel, fekete DAKA 8000 talpon

Close

Új termék

28 900 Ft

35 960 Ft

14 napon belül

- +

Brand: OLIVIA SHOES

Elegáns fekete bőr tornacipő arany díszítéssel a sarkán az OLIVIA SHOES-tól kiemeli stílusos megjelenését. A luxus bőr és az arany részletek kombinációja különleges jellegzetességet ad ezeknek a tornacipőknek. Minden lépés kényelmes lesz a minőségi kivitelezés és ergonomikus tervezés révén. Az OLIVIA SHOES a minőségre és a trendekre fókuszál, és ezek a tornacipők ezt bizonyítják. A fekete szín és az arany díszítés könnyedén kombinálható különböző ruhákkal, ami kiváló kiegészítővé teszi mindennapi és különleges alkalmakra egyaránt. Engedje meg magának a stílus és kényelem egyszerre nyújtó tornacipőket.
 
Adatlap
SzínFekete
Felső részTermészetes bőr - Felsőbőr
BelésTermészetes bőr
TalpSzintetikus
Cipőorr típusaKerek
Rögzítés típusaFűző
Cipő szélességeNormál
A sarok típusaLapos
Sarok magassága4cm
AlkalmazásSétacipő
ÉvadŐszi - Téli
 
Merét táblázat
Belső talp hosszúságEUinch
22,5 cm353
23 cm3631/2
24 cm374
25 cm385
26 cm396
26,7 cm4061/2
27,5 cm417

 
Áru visszaküldése
INGYENES ÁRU VISSZAKÜLDÉS PACKETA.HU KERESZTÜL 
Megértjük, hogy a cipő vásárlása próba nélkül gondot jelent, ezért jöttünk egy megoldással. Ha a rendelt cipője nem illik, akkor ingyenesen visszaküldheti nekünk a 

Packeta.hu segítségével.

Mit tegyek, ha vissza akarom küldeni a cipőmet?
 
1. Töltse ki a rövid lemondási lapot, amelyik a rendelésnek a része.
2. Helyezze a cipőt, panasz lapot és a számlát a dobozba.

3. Ragasztja le a dobozt. Ezután a csomagot bármely Packeta.hu pontján le tudja adni és elég lediktálni az azonosítót: ID 93295595. A kézbesítési pont kezelő személyzete kinyomtat egy címkét, felragasztja a küldeményre, és megerősíti a küldemény elküldését.

A hozzánk érkező szállítmány kézbesítése után a csere árukat kicseréljük Önnek, és az áru visszaküldése esetén a pénzt elküldjük bankszámlájára.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a +421 37 202 4621 telefonszámon.

Hasonló termékek

  • -10% kód: NEW

  OLIVIA SHOES

  28 900 Ft 35 960 Ft 14 munkanapon belül szállítjuk
  Alacsonyabb ár!

  Fényesítse meg a stílusát az OLIVIA SHOES kollekciójának fekete-arany színű, cipőfűzős tornacipőivel. A sima bőr és az arany részlet a sarkon eleganciát kölcsönöz minden lépésnek. A fekete bordázott talp biztosítja a stabilitást és kényelmet minden lépésnél. Ezek a tornacipők stílusos kiegészítői minden alkalmazásnak és feltűnnek a hétköznapi modellektől.

  • -10% kód: NEW

  OLIVIA SHOES

  24 900 Ft 31 960 Ft 14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut
  Alacsonyabb ár!

  Élvezze az elegáns fekete lakkozott szivattyúkat az OLIVIA SHOES kínálatából, vastag lakkozott sarkukkal és finom arany díszítéssel. Ezek a szivattyúk nemcsak stílusos megjelenést biztosítanak, hanem kényelmes viseletet is nyújtanak. Kombinálja kedvenc outfiteivel és hagyja, hogy kivételes eleganciájuk lenyűgözze önt.

 • GROSSO

  11 960 Ft 14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

  Bőr pénztárca személyes adatok védelmével Az RFID blokkoló funkció védi az érintés nélküli kártyákat, megakadályozza az érzékeny adatok kiszivárgását. Felület anyaga: bőr Pénztárca eredeti csomagolásban Méretek: 9,5 x 12 x 3 cm Bankjegyrekeszek: 2 Érmezsebek: 1 Kártyahelyek: 8 Nagyobb lapos rekeszek: 5

  • -10% kód: NEW

  OLIVIA SHOES

  29 960 Ft Raktáron

  Anyag: bőrBélés: bőrTalp: szintetikusSarokmagass: 3 cm

 • GROSSO

  11 960 Ft 14 munkanapon belül kiszállítjuk az árut

  Bőr pénztárca személyes adatok védelmével Az RFID blokkoló funkció védi az érintés nélküli kártyákat, megakadályozza az érzékeny adatok kiszivárgását. Felület anyaga: bőr Pénztárca eredeti csomagolásban Méretek: 9,5 x 12 x 3 cm Bankjegyrekeszek: 2 Érmezsebek: 1 Kártyahelyek: 10 Nagyobb lapos rekeszek: 5

Menu